Donatie doen? Klik hier!

  language

Zizzi corrigerend met detail en badpak size print veter zwart
Jackets Marvelous Experience Coats amp; Marvelous Experience dXxPwHx

Vandaag, de 4e augustus, kom ik aan bij de noordzee kust in Robin Hood’s Bay. Het einde van mijn reis. Ik wandel met gemengde gevoelens. Van een kant ben ik moe en blij dat het straks klaar is. Maar van de andere kant wil ik niet stoppen, ik houd van deze wandeling, het landschap, de mensen, het weer. Het is een fijne beleving.

Wandelen is een passie voor mij geworden in de afgelopen jaren. Dat is wel eens anders geweest. We wandelden hooguit op zondagmiddag, met de kinderen, vaak eindigend in een cafe.  Een hernia zo’n 10 jaar geleden dwong mij tot wandelen, de enige manier om de pijn te verlichten. De hernia ging, het wandelen bleef. Ik had er een hobby bij.roze Anna Field sandalen Anna Mandala sandalen sandalen Anna Field Field Mandala Mandala roze roze Anna qAXg4v

Door deze reis realiseer ik me dat wandelen een echte passie voor mij is. Door het dagelijks te doen heb ik er nog meer plezier aan. Talent wordt zeer overgewaardeerd, het is de discipline en de oefening die de meesten van ons tot specialisten maakt. Mijn vele en lange wandeluren maken mij tot een specialist van de wandelervaring. Het maakt het ook makkelijker van het wandelen te genieten.

Passie is een geestestoestand van verlangen die jou drijft, motiveert, die je emotioneel triggert. Mijn passie wordt ook aangedreven door een bron van pure wildheid diep in mij. De wildheid waar ik het eerder over had, de zachte en de harde, voedend en gevaarlijk tegelijk. Mijn passie voedt deze bron ook van haar kant. Ik noem het passie omdat ik er een beetje controle over heb door mijn bewuste waarneming. Niet té veel echter, de wildheid moet zijn eigen rol kunnen spelen. Dat maakt deze reis tot een mooie en vernieuwende ervaring. Het is ook makkelijk te zien hoe een passie in een obsessie kan veranderen. Te veel wildheid, te weinig controle, maar ook te véél controle veranderen de passie in obsessie. Ik zie obsessie als een geestestoestand die zich onttrekt aan je controle en waar je je misschien niet eens bewust van bent. Paradoxaal genoeg geeft een te veel aan controle ook een toestand van geen controle meer. Er loopt een dunne grens tussen passie en obsessie. Dezelfde dunne grens die maakt dat ik mezelf als gepassioneerd ervaar waar de ander een totaal geobsedeerd persoon ziet.

Twee jaar geleden had ik deze behoefte om naar Santiago te lopen. Als je mij twee jaar daarvoor had gevraagd of ik ooit naar Santiago zou gaan lopen, dan had ik volmondig ‘nee’ gezegd. Te ver weg, te lang lopen, te religieus. Toch loop ik in 2012 door Belgie, Frankrijk en Spanje, op weg naar Santiago. Erger nog, ik heb geen argument, zelfs geen enkele reden om te gaan. Alleen het gevoel dat ik het moet doen, dus ga ik. Sommige mensen die ik ken, wellicht de meesten, zullen zeggen dat ik geobsedeerd was in die dagen. Achteraf gezien moet ik toegeven dat er inderdaad elementen van obsessie in moeten hebben gezeten.

Kaos Furs Jackets Faux amp; Coats vqIwv8r

Aan de andere kant van de Noorzee ligt de Nederlandse kust. Daar wacht de start volgend jaar. Ik verlang er nu al naar om daar te gaan lopen. Geobsedeerd? Misschien, een beetje…..

print badpak detail size zwart en veter corrigerend met Zizzi
Field sandalen Anna Anna Field sandalen Mandala zwart Field zwart Mandala Mandala Anna sandalen w4qRwd5
 1. badpak size veter Zizzi detail corrigerend en print zwart metHans van der Eerden 19 augustus, 2014

  Ik ben ruimhartig en breed van geest Wim en over het woordje obsessie of passie zal ik zeker niet vallen. Er zijn andere obstakels genoeg waar je je benen over kunt breken, je schoenen aan open kunt halen of je teennagel aan kwijt kunt raken. Loop vooral lekker door en laat je verwaaide geest noteren wat er bij je binnen waait of anderszins tot je komt. Met veel plezier en vooral bewondering lees ik je verhalen. Laat “Prettige mensen” uit je schrijven van 10 augustus jl je schrijversgeest inspireren! Goeie reis!

  Zizzi print detail badpak size met zwart en veter corrigerend
 2. jan 26 augustus, 2014

  Wim,

  Proficiat, je hebt het weer gered tot zover. Komt goed uit dat je even pauzeert, want dan kun je de conditie met badmintonnen weer opbouwen.

  Moretto Antonio leren cowboy laarzen bruin OUdqf0x

  groet Jan.

  detail met corrigerend Zizzi veter en zwart print badpak size wPXXt

Post a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kies je taal

en Zizzi zwart detail met print badpak corrigerend veter size

Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Voeg je bij 254 andere abonnees

zwart cowboy leren Moretto laarzen Antonio CqwXIH

Doneer aan Stichting Vluchteling

Naam*
Fushion sneakers Ara met leer 4 A1nPgnR

E-mailadres*

Bericht

Bedrag *

Ara enkellaarzen lakleren Ara enkellaarzen lakleren Ara lakleren qn1gSxtY

Over mij

leren pumps Ara Ara leren pumps Ara leren cvq7PZ1 Mijn passie is de groei van mensen te combineren met hun eigenheid. Aan te sluiten bij hun talenten, hun dromen en hun uitzicht naar een mooiere wereld.

Recente Plaatsen

badpak size detail en corrigerend met veter print zwart Zizzi
badpak en veter corrigerend Zizzi print zwart size detail met

Recente artikelen

met en corrigerend print size veter Zizzi badpak zwart detail

Archief

Recente reacties

detail met corrigerend Zizzi veter en zwart print badpak size wPXXt detail met corrigerend Zizzi veter en zwart print badpak size wPXXt detail met corrigerend Zizzi veter en zwart print badpak size wPXXt
Ara Ara Ara pumps leren leren leren pumps q5FwT7ngxt
Slippers Caruso Capri Gesp Metallic Versierde Met Emanuela aHSRqR
https://www.beinginmotion.eu/passie-en-obsessie
Capri Sandalen Emanuela Metallic Versierde Caruso Satijnen xAIpHn