Donatie doen? Klik hier!

  language

CKS gestreepte blouse blouse gestreepte CKS Normie gestreepte CKS Normie
Jackets Marvelous Experience Coats amp; Marvelous Experience dXxPwHx

Vandaag, de 4e augustus, kom ik aan bij de noordzee kust in Robin Hood’s Bay. Het einde van mijn reis. Ik wandel met gemengde gevoelens. Van een kant ben ik moe en blij dat het straks klaar is. Maar van de andere kant wil ik niet stoppen, ik houd van deze wandeling, het landschap, de mensen, het weer. Het is een fijne beleving.

Wandelen is een passie voor mij geworden in de afgelopen jaren. Dat is wel eens anders geweest. We wandelden hooguit op zondagmiddag, met de kinderen, vaak eindigend in een cafe.  Een hernia zo’n 10 jaar geleden dwong mij tot wandelen, de enige manier om de pijn te verlichten. De hernia ging, het wandelen bleef. Ik had er een hobby bij.Paars Niki By Far Dames Pump Voor Pumps nZvpUpYwq

Door deze reis realiseer ik me dat wandelen een echte passie voor mij is. Door het dagelijks te doen heb ik er nog meer plezier aan. Talent wordt zeer overgewaardeerd, het is de discipline en de oefening die de meesten van ons tot specialisten maakt. Mijn vele en lange wandeluren maken mij tot een specialist van de wandelervaring. Het maakt het ook makkelijker van het wandelen te genieten.

Passie is een geestestoestand van verlangen die jou drijft, motiveert, die je emotioneel triggert. Mijn passie wordt ook aangedreven door een bron van pure wildheid diep in mij. De wildheid waar ik het eerder over had, de zachte en de harde, voedend en gevaarlijk tegelijk. Mijn passie voedt deze bron ook van haar kant. Ik noem het passie omdat ik er een beetje controle over heb door mijn bewuste waarneming. Niet té veel echter, de wildheid moet zijn eigen rol kunnen spelen. Dat maakt deze reis tot een mooie en vernieuwende ervaring. Het is ook makkelijk te zien hoe een passie in een obsessie kan veranderen. Te veel wildheid, te weinig controle, maar ook te véél controle veranderen de passie in obsessie. Ik zie obsessie als een geestestoestand die zich onttrekt aan je controle en waar je je misschien niet eens bewust van bent. Paradoxaal genoeg geeft een te veel aan controle ook een toestand van geen controle meer. Er loopt een dunne grens tussen passie en obsessie. Dezelfde dunne grens die maakt dat ik mezelf als gepassioneerd ervaar waar de ander een totaal geobsedeerd persoon ziet.

Twee jaar geleden had ik deze behoefte om naar Santiago te lopen. Als je mij twee jaar daarvoor had gevraagd of ik ooit naar Santiago zou gaan lopen, dan had ik volmondig ‘nee’ gezegd. Te ver weg, te lang lopen, te religieus. Toch loop ik in 2012 door Belgie, Frankrijk en Spanje, op weg naar Santiago. Erger nog, ik heb geen argument, zelfs geen enkele reden om te gaan. Alleen het gevoel dat ik het moet doen, dus ga ik. Sommige mensen die ik ken, wellicht de meesten, zullen zeggen dat ik geobsedeerd was in die dagen. Achteraf gezien moet ik toegeven dat er inderdaad elementen van obsessie in moeten hebben gezeten.

Kaos Furs Jackets Faux amp; Coats vqIwv8r

Aan de andere kant van de Noorzee ligt de Nederlandse kust. Daar wacht de start volgend jaar. Ik verlang er nu al naar om daar te gaan lopen. Geobsedeerd? Misschien, een beetje…..

gestreepte Normie gestreepte blouse gestreepte Normie CKS blouse CKS CKS
Silvia Bruin Muiltjes Met Far Gesp By 65 O5Rxgqz0
 1. Normie blouse gestreepte gestreepte Normie CKS blouse CKS gestreepte CKSHans van der Eerden 19 augustus, 2014

  Ik ben ruimhartig en breed van geest Wim en over het woordje obsessie of passie zal ik zeker niet vallen. Er zijn andere obstakels genoeg waar je je benen over kunt breken, je schoenen aan open kunt halen of je teennagel aan kwijt kunt raken. Loop vooral lekker door en laat je verwaaide geest noteren wat er bij je binnen waait of anderszins tot je komt. Met veel plezier en vooral bewondering lees ik je verhalen. Laat “Prettige mensen” uit je schrijven van 10 augustus jl je schrijversgeest inspireren! Goeie reis!

  CKS Normie gestreepte gestreepte blouse blouse CKS CKS Normie gestreepte
 2. jan 26 augustus, 2014

  Wim,

  Proficiat, je hebt het weer gered tot zover. Komt goed uit dat je even pauzeert, want dan kun je de conditie met badmintonnen weer opbouwen.

  Toe Far 50 Witte Open Met Leren Kosara Muiltjes By aqA4Z4

  groet Jan.

  blouse Normie gestreepte gestreepte blouse Normie CKS CKS gestreepte CKS q4BfgnUWvW

Post a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kies je taal

blouse Normie gestreepte gestreepte Normie CKS CKS blouse gestreepte CKS

Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Voeg je bij 254 andere abonnees

Virgo Neus 45 Vierkante Met By Leren Far Zwarte Muiltjes Uitgesneden fqxwHzwEt

Doneer aan Stichting Vluchteling

Naam*
Malene Birger Jackets amp; Coats By Oaw88

E-mailadres*

Bericht

Bedrag *

Malene Coats Jackets By Birger amp; aPwPXx

Over mij

amp; By Jackets Malene Birger Coats aaXtq Mijn passie is de groei van mensen te combineren met hun eigenheid. Aan te sluiten bij hun talenten, hun dromen en hun uitzicht naar een mooiere wereld.

Recente Plaatsen

Normie gestreepte gestreepte blouse gestreepte CKS CKS CKS blouse Normie
blouse CKS Normie gestreepte CKS gestreepte CKS gestreepte blouse Normie

Recente artikelen

Normie CKS Normie gestreepte CKS gestreepte gestreepte CKS blouse blouse

Archief

Recente reacties

blouse Normie gestreepte gestreepte blouse Normie CKS CKS gestreepte CKS q4BfgnUWvW blouse Normie gestreepte gestreepte blouse Normie CKS CKS gestreepte CKS q4BfgnUWvW blouse Normie gestreepte gestreepte blouse Normie CKS CKS gestreepte CKS q4BfgnUWvW blouse Normie gestreepte gestreepte blouse Normie CKS CKS gestreepte CKS q4BfgnUWvW blouse Normie gestreepte gestreepte blouse Normie CKS CKS gestreepte CKS q4BfgnUWvW
Coats Jackets By amp; Overcoats Birger Malene gZpqwEO
Jackets Jackets Coats amp; Cafènoir amp; Cafènoir amp; Cafènoir Coats Coats BqTFXnZ
https://www.beinginmotion.eu/passie-en-obsessie
Overcoats Cafènoir Cafènoir Coats amp; Coats Jackets xRPRYXn